laupäev, detsember 17, 2016

Õunaenchilada

Kolmapäeval oli põhjust ära proovida järjekordne retsept sügise nimekirjast. Valisin õunaenchilada, mis tuli nii imehea, et seda võib nimetada parimaks asjaks, mida olen ise õuntest valmistanud. Seejuures oli tegemine ülilihtne!

  • Tükelda õunad ja sega suhkru ning kaneeliga ning keeda 3 minutit. 
  • Pane õunasegu tortillale, raputa veel kaneeli ning keera rulli ja aseta ahjuplaadile.
  • Keeda kaste (75 g võid, 2 dl või veidi vähem valge ja pruuni suhkru segu, 1 dl vett) ning vala rullid sellega üle.
  • Raputa veel kaneeli ning hoia 20 minutit ahjus 175 kraadi juures. 

Paku sõpradele ja võta vastu kiidusõnu :-)

Üleüldse oli kolmapäeva õhtu nii vahva. Küpsetasime minu pisikeses köögis piparkooke (mõne jaoks oli esimene kord seda teha), tegime ise munavalgest ja tuhksuhkrust glasuuri, jagasin esimesed jõulukingid ning kaunistasin kodu küünlatega.


Kommentaare ei ole: